Opis
Ziarna tej kawy dojrzewają powoli na słonecznych stokach Brazylii i charakteryzują się delikatnym smakiem syropu klonowego z nutą słodkiej mlecznej czekolady. Palone według tradycyjnej receptury ziarna oddają pełnię idealnego smaku. To idealna propozycja dla osób, które nie lubią nadmiernej goryczki w kawie. Na jej bazie można przygotować zarówno zdecydowane, aromatyczne espresso, a także delikatne kawy mleczne.
POCHODZENIE ZIARNA
- Brazylia, Mato Grasso
SMAK
- syrop klonowy z nutami orzechów i słodkiej mlecznej czekolady
KWASOWOŚĆ
- 2
ZAWARTOŚĆ KOFEINY
- 3
PROFIL PALENIA
- 4
POLECANA
- espresso
ZASTOSOWANIE
- ekspres ciśnieniowy, automatyczny
METODA OBRÓBKI
- Mokra
METODA ZBIORU
- Ręczna
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.