Opis
Wyjątkowo słodka mieszanka, 100% arabica w której skład wchodzą ziarna z Brazylii, Indii oraz, Kolumbii. Kawa została wypalona w taki sposób aby uzyskać jak największą słodycz redukując kwasowość do minimum. Każdy ze składników jest wypalany osobno aby uwypuklić to co w danym ziarnie najlepsze. Dedykowana tym którzy nie przepadają za kwasowością w kawie. Szczególnie polecana do kaw mlecznych.
POCHODZENIE ZIARNA
- Brazylia – Sao Paulo
- Indie – Chickmangaulur
- Kolumbia – Antioquia
SMAK
- czekolada, kakao, orzechy włoskie
KWASOWOŚĆ
- 1
ZAWARTOŚĆ KOFEINY
- 2
PROFIL PALENIA
- 4
AROMAT
- czekolada, kakao, orzechy włoskie
POLECANA
- espresso oraz kawy mleczne
ZASTOSOWANIE
- ekspres ciśnieniowy, automatyczny, kawiarka
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.