Opis
Ziarna pochodzą z małej plantacji leżącej w centralnej części Nikaragui na wysokości 1200 n.p.m, ta wysokość zapewnia optymalny klimat do prawidłowej wegetacji arabici z gatunku Catiomor.
Dzięki tradycyjnym metodom zbierania i suszenia uzyskujemy ziarna najwyższej jakości które, odpowiednio przechowywane oraz wypalane w rzemieślniczy sposób tworzą kawę która pozostawi nie niesamowite wrażenie na wszystkich kawoszach.
POCHODZENIE ZIARNA
- Nikaragua, Matagalpa, Yaguare
SMAK
- Kakao z suszonymi śliwkami z posmakiem mlecznej czekolady
KWASOWOŚĆ
- 1
ZAWARTOŚĆ KOFEINY
- 3
PROFIL PALENIA
- 4
POLECANA
- kawy mleczne
METODA OBRÓBKI
- myta
METODA ZBIORU
- ręczna
ZASTOSOWANIE
- ekspres ciśnieniowy, automatyczny, kawiarka
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.